Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/virksomhedsraadgivning.com/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Ledelsessparring & Ledelsesrådgivning | Virksomhedsrådgivning

Ledelsessparring

Som virksomhedsejer kan du have brug for at drøfte udfordringer og muligheder med eksterne partnere, som kan se på tingene udefra. Jeg tilbyder gerne min assistance som fast sparringpartner.

Gennem mit arbejde som revisor har jeg fået kendskab til stort set alle brancher, og jeg har erfaring i at sætte mig ind i en virksomheds specielle forhold og udfordringer.

En anden af mine spidskompetencer er finansiering og udarbejdelse af materialer til brug for ansøgning om kapital eller lån. Jeg har arbejdet som kapitalcoach i Væksthus Midtjylland (nu Erhvervshus Midtjylland), siden dette felt blev startet. I den funktion har jeg skaffet kapital til mange virksomheder og ved meget om, hvad der kan lade sig gøre hos forskellige finansieringskilder – og hvad finansieringskilderne kræver for at kunne tage stilling til et lån eller kapitalindskud.

Jeg er i øvrigt partner i M&A Frontline, som arbejder med handel med virksomheder og fremskaffelse af kapital.

Desuden er jeg vant til at arbejde med skat. Derfor tænker jeg altid skattemæssige forhold ind i de løsninger, som jeg arbejder med.

Partner i M&A Frontline